Упис првака у школску 2021/2022. годину

Поштовани родитељи будућих првака,

У први разред школске 2021/22. године уписују се деца рођена од 1. марта 2014. до 28. фебруара 2015.године.
Упис деце и тестирање, обављаће се у заказаним терминима, од 2. априла до 28. маја 2021. године. Термин можете заказати на следећи начин:

-преко портала еУправа/ услуга еЗаказивање терминa за yпиc и тестирање детета у ОШ, од 22. марта 2021. године. Линк за приступ еУправи: https://euprava.gov.rs/

Напомена 1: да бисте на овај начин заказали термин за тестирање и упис потребно је да имате креиран налог на порталу еУправа. Линк за креирања налога корисничким именом и лозинком: https://registracija.eid.gov.rs/kreiranje-naloga

Напомена 2: Уколико, из неког разлога, родитељ није у могућности да закаже термин тестирања и уписа детета преко портала еУправа школа је омогућила алтернативни начин. Попуните тражене податке овде и школа ће вас обавестити о термину тестирања и уписа детета.

Без обзира који начин заказивања одаберете, потребно је да пре заказивања, припремите следеће податке: име и презиме детета, матични број детета, име и презиме родитеља, матични број једног родитеља, број телефона, мејл адресу.

За додатне информације можете се обратити школи на телефон 350-185.